Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ю парк
Българският форум за музиканти > Свободно време > Говорилня
Мелиное
Хайде в 18:30 ч. на Южния парк, на входа с езерото, въртележките, конете и сякви такива работи. Точно на спирката на рейсове 74, 76 и тролей 8 .. Абе сещате се biggrin.gif
Концертец някакъв гледам ще има .. :read: eusa_dance.gif icon_jook.gif
Точно събирателно място - 26 метра югоизточно от розовата въртележка с кончетата smile.gif
Аз се разпознавам по медальона-розета (вж подписа cool.gif )
npace
ми аз по това време май ще имам някакви гости ама ако се доредя ще ме познаете по ръка, цялата в рани (лявата cool.gif )
Мелиное
@npace
ОК, ще има най-малко един човек (аз biggrin.gif )
Взимай гостите и ги води направо в парка wink.gif tongue.gif
Лелдорин
аз ще дойда за да дам концерта на бъртон и да погледам smile.gif но ще съм там към 6-6 без нещо.последните 2 часа помолих госпожата да ме освободи hello2.gif я да попитам за точно местонахождение на концерта че и бъртон не знае :think:
Мелиное
Ами предполагам голямата поляна, къде иначе smile.gif
Лелдорин
a ok hello2.gif :hello:
Мелиное
Ще се ориентираме някакси в тази необятна земя на неизвестност и изненади - Южния парк wink.gif
Значи часът и мястото са горепосочени, който иска - да заповеда smile.gif Там ще сме (аз и поне още един човек smile.gif ) Оглеждайте се за медальон
Тел за справки и всеки случай - в инфото в ИЦК-то wink.gif
Glacierise
НОСЕТЕ СИ ИНСТРУМЕНТИТЕ, тия дето не им триаа ток wink.gif

А сестра ми има имен ден, и ше стане допълнително калабалък,ма триаа да се свири!!

Апелитам към IBobz-a специално, ега ме чуе smile.gif

А, и който е сигурен - да даде телефон, за координация. Моя е 0889893815.
Лелдорин
аз понеже ще гледам да съм там към 6 ако искате ме намерете къде съм или дайте вашето описание.аз съм 1,75 висок около 55-60 кг,с тъмни дънки и горна блуза(с дълги ръкави)на blind guardian.ще нося кутийка за диск с двд в нея :hello:
niki123bg
Аз ще се дотътря по-късно, че съм до 19:00 на работа...
Мелиное
Сега се оказа, че и аз ще съм по-рано при розовата въртележка - който иска, да мине оттам, ще съм от 6 до 6:30-40, казах си по какво да ме познавате wink.gif
Иначе 1,73, сравнително стройна, коса - дълга кестенява, очи - зелени. Как ще съм облечена - нямам и най-малка идея, което е леко обезпокояващо, защото разни хора вече ме чакат там unsure.gif
Shakesbeer
айде от мене да мине и аз идвам
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.