Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Басисти и автомобили! :)
Българският форум за музиканти > Свободно време > Говорилня
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
MrDeath
Тяхната майка английска, аз ша им кажа български химикалки. Ай да сборим Бентли с джуган да видим кво ше стане, кралицата ше пометне, ама айде че много се надъхах. Те ви ся кола на китарист. Шевролет Кор...Авео, ама то е почти същото. Тука трябваше временно да му се обуе резервния чипик, ама иначе бяга много.
Steff
Ето и моята Тойота, макар вече бивша. Все още ме наляга сантимента, като й погледна снимките. Замина за Африка да се шири из пясъците wink.gif

Девет години се гледахме и спокойно мога да кажа, че нито веднъж не ме изложи...
Mephistofel

green_angel.gif
Angermeans
Новата каручка в домашния гараж:

Остава само с колегата circles да я засилиме по малобучинските баири да видим става ли за офроуд машина или си е само семейна джипка smile.gif
vanboy
Визуално кефи ама за офроуд са пълен ташак.Това е магистрална джипка от нисък клас-върши работата на обикновен "седан" ама е по-внушително.Душа да ти е яка да поддържаш такъв кютук безполезен.Чудя им се на уж"гъзарите" що си купуват такива сандъци-само задръстват още-повече движението.

CyberGene
Vanboy, каква е тая злоба... всеки си е преценил каква кола го кефи. Пусни да видим ти какво търкаляш smile.gif Аз специално съм спрял да обръщам внимание на подмятания за коли. Като си купих моя Леон и по автофорумите се заяждаха с мен само хора, дето карат някакви таралясници на 20 години, но иначе много разбират как съм се прецакал и как съм си дал парите за напълно безполезна кола и, видиш ли, тяхната 20-годишна кошница е по-добра. Трудно ми е да възприемам такива мнения като нещо повече от завист...
Angermeans
vanboy - Евала, че така мислиш, само дето тая кола не е и купувана да бъде нещо друго, освен семейно возило за извънградско. Аз лично никога не бих си купил каквото и да е SUV, но не ми пречи да се кефя, че и тази машинка ще мога да я карам от време на време girl_witch.gif Не, че разбирам от коли, но "кютука безполезен" доста добре вози, върви повече от прилично и се управлява изключително лесно.

Що се отнася до подръжката - споко, 5 години и е безплатен сервиза, както на повечето чисто нови коли. wink.gif
vanboy
Лелее,Angermeans..sorry-не съм схванал,че тази кола я караш ти и е твоя-просто помислих,че само я показваш ей-така.Наистина-нищо лично..нямаше да го напиша по този начин-извинявам се,ако съм те обидил

CyberGene,не ме познаваш,но при тази ситуация те разбирам-не ти се сърдя,че ме изкарваш "злобен"! smile.gif

Angermeans,забравих да ти пожелая безпроблемно каране и да и се радваш дълго!
CyberGene
Добре, извинен си wink.gif Недоразбрал си какво е станало, поне си каза честно какво мислиш за шевролета, и аз съм правил такива гафове smile.gif
vhcs
става ли за офроуд машина или си е само семейна джипка

яки гуми, повечко желание и може да и ибеш мамата за 1-2 сезона по горите и чукарите .. ехехех ... което аз не бих направил, дори не бих я пробвал как в offroad, най-много по някой черен път.

Иначе 4х4 кефи яко - ако е с мощен двигате я опъни по Петрохан по завоите да се насереш от кеф .. ехехехех. Аз 3-4х в годинта го правя и днеска е паднало сняг там и се чудя дали да не се изтрелям за 2-3 часа да си почеша крастата. По принцип това бих те посъветвал да правиш отколкото да се вреш по горите с новичка, луксозна джипка

Поздрав
Алекс

Angermeans
vanboy - Няма проблем и мерси за пожеланията, ама пак не си ме разбрал - не съм я купил аз и не е лично моя smile.gif Колата си я избра и купи майка ми, аз просто ще я карам от време на време.

vhcs - Ами да, определено няма да се ходи по горите, но четох по разни форуми, че на сняг и обикновен черен път дърпа добре като за тоя клас. Та определено ще се изтества още тия дни! wink.gif
vhcs
@Angermeans
уффф ама и аз съм една разсейка - БЕЗАВАРИЙНО КАРАНЕ !!! ... нищо че е сервизна
MDFk
@Angermaens - Ако е наФта Каптивата(каквато вероятно е) няма да имаш грижи за каквото и да е, колкото и да съм фен на бензина винаги ще се учудвам как дори някоя невзрачна колица с турбодизел дърпа от ниско на всяка предавка като че няма утре.

Много безаварийни километри и приятни емоции! cheers.gif
edgecrusher
Минавам в отбора на Volkswagen! И то при Пасат-аджиите wink.gif green_flying.gif
Пежо-то да гние в ла*на thumbdown.gif

MDFk
^Едж - добре дошъл в сектата! Много безаварийни и приятни километри! thumbs_up.gif
edgecrusher
Мерси колега! cheers.gif
Ще пусна снимки,като се прибера че в момента съм на разходка из България.
Mephistofel
А, темата умряла - чакай да освежим с две снимки на моята кочина ( green_angel.gif ):

Някой да продава пернишка регистрация? green_flying.gif
Angermeans
Много ъндърграунд бекграунда бе! rocker.gif

Сега да сложиш за контраст и една снимка от малобучинските тучни поля green_angel.gif
vhcs
те я на и моята талига

Mephistofel
Аха, ето кой бил отвлякъл Киро Киров!!! green_angel.gif Че си успял и да я пребоядисаш вече...

Цитат
По време на предаването на откупа антимафиотите забелязали, че тъмносиният джип БМВ Х5 има отличителен белег на задния капак. От МВР обаче отказаха да посочат какъв точно е той, тъй като това щяло да попречи на разследването.
Заради това още от неделя сутринта всички джипове от тази марка щателно се провярават от полицаите.

Babyface Bob
Аве, да няма верно конкурс за ъндъграунд бекграунд?! girl_witch.gif girl_witch.gif
Чакайте да помисля къде да снимам Ланчата... green_flying.gif
vhcs
^ това защото не разбираш от фотография - "контрасти" ... е темата на последните няколко снимки ... или може би по-добре "звяра пред квартирата си" ... става и "дърпаме с удоволствие дяволи за опашката" hysterical.gif hysterical.gif green_flying.gif green_angel.gif
Mephistofel
Нищо против френските коли, но фактите говорят сами:

green_angel.gif

...

hysterical.gif
Babyface Bob
муахахахахахахахахаах аааа нееее хахаххахаха girl_cray2.gif green_angel.gif green_angel.gif green_flying.gif hysterical.gif hysterical.gif
Bozzich
Аз за мегана бих се изразил по абсолютно същия начин... брачата срби са удивително изобретателни в тая област и са ми модел за подражание.

green_flying.gif hysterical.gif
vhcs
хайде още 2 снимк от мене

Babyface Bob
^ Ако това е в реклама на бандата, то трябва да се постараеш повечко! Какъв Офф Роуд е това, Саше? green_flying.gif punk_guitar.gif

Хаха и какво - накара жената да слезне да те снима, докато катериш баирчето?! girl_cray2.gif hysterical.gif
circles
Така, така адаш - гази баирите яко! smile.gif

Витарата ми е на доктор в момента - хебел-а се разтропа и покрай ремонта съм инструктирал майстора да я вдигне малко с едни подложки.

Като стане ще пусна снимки..
AFTER-THE-RAIN
Някой се оплака че нямало Пасати из темата smile.gif

Е верно е на почти 23 годинки green_angel.gif ама тва е каляската за мен!

VW за народа!!! green_flying.gif
vhcs
марто, ти намери ква снимка да пуснеш ... да покажеш на хората че повече време под предният капак прекарваш отколкото зад волана green_flying.gif hysterical.gif .. майтапя се рзбира се - всички знаем че пасатите са като циганите, не боледуват а направо от веднъж умират .. hysterical.gif hysterical.gif hysterical.gif hysterical.gif
Mephistofel
http://dnes.dir.bg/2009/04/30/news4380379.html

Ей, тъкмо се зарадвахме, че от догодина ще има POWER и тия го измислиха... Няма да се минат!
edgecrusher
Ето го и моя Passat 1.9 TDi

Mephistofel
Айдееее на стикеритееее:

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=57549

wink.gif
CyberGene
Бицев, ако не споделиш ти какво МПС търкаляш, ще възприема съобщението ти за офтопик wink.gif
Бицев
Ами, в последно време нищо не карам, избягвам. Живея на 1/2 час извън Лондон и с целия трафик и проблемно/скъпо паркиране да се влиза в града с кола (в работно време) е само главоболие. Много ми е по-бързо с влак, тук така се използват - като 'градски' транспорт. Пък и в колата, като те хване задръстването, нито книга можеш да си четеш, нито компютъра да отвориш.. А във влака времето не е загубено.

Много от работата ми е извън страната, по-често пътувам до Хийтроу (летището, което ми е и по-близо от града) отколкото до централен Лондон. До летището ме 'хвърля' някой свободен член на семейството. Ако от дъжд на вятър ми потрябва да отскоча донякъде, вземам някоя кола от домочадието. (Ние сме 'голяма' къща - като население, не като постройка - 5 души и куче. Все нещо ще се намери. Ако всички коли са заети - вземам колата на кучето - шегувам се, викам си такси smile.gif )

Иначе последната кола на мое име беше до неотдавна едно S80 (Volvo). Малко скучно, но комфортно (аз съм 'голям' човек и ми трябва място) и надеждно като... Волво. В предишни животи съм карал всичко от Трабант до камион и всичко помежду това. Но за това друг път smile.gif

А за 'оф топика' мога само да кажа, че 'практикувам това, което проповядвам' и 'слагам парите си дето ми е устата' (не знам български поговорки със смисъла на тези английски, в буквален превод не ми звучат нещо... )

cheers.gif

П.с. Напомням: долу в подписа ми има една картинка - цъкнете да видите какво ще се покаже green_angel.gif
circles
Поради неприятна случка с Витарката ми, от няколко дни паркирам в гаража една нова за мен марка:

http://dc131.4shared.com/img/145381348/734...uto.jpg?sizeM=7

Субару Импреза'97, 2.0 16V, боксер, 4х4, вози супер... чакам снега с нетърпение! smile.gif

butcher2.gif
fLiSk
Айде честито - ще има с какво да дойдете до Сливен зимата green_angel.gif
fifcho
Малииииии, я съм усетил че като турим басо на задната седалка Голфа дига неколко коня. А седне ли до мене некой рус блъарник, излитам като кораба у Седморката на Блейк hysterical.gif hysterical.gif hysterical.gif
ProjectHamsterdam
В момента търкалям това:

Имам и по-голяма и нова кола, но това като усещане няма нищо общо - тази френска кифла върви все едно участваш в Париж-Дакар и си стъпил директно на пътя. Да не говорим че задните седалки се свалят и събира без проблем 4х12, усилвател, китара и други екстри.

Поздрав с:
Peugeot 309 Racing
edgecrusher
Ха! "Грозното пате" 309. Единствения модел на Пежо по дизайн на англичанин...и последния за съжаление. В разрез със строгата традиция на Пежо, тази кола е почти не разрушима. yes.gif
ProjectHamsterdam
Ами да, грозница си е, но аз напоследък май съм се извратил и даже започнах да си я харесвам.

Другата ми кола е 406 (1.8; 16V - взехме си я заедно с булката за "семейна кола") - досега лошо от нея не съм видял, но още е рано да се каже. На крачка бяхме да си вземем Mazda 626, но тази надделя с комфорт и возия и се прежалихме - пак Пижо. blush.gif
kmfb
Като става въпрос за грозници, от скоро съм с този:

Да смениш палава италианка с дебел англичанин е малко крайно, но баирите и дупките чакат...
На мърсотия е добре... иначе мисля да му сложа един "пунишър" череп на предния капак и само норвежко, шведско и финландско вътре да бичи rocker.gif
circles
^ Евала баце, страшен е! metal.gif
Anakon
Честито! cheers.gif

Иначе как е усещането с тоя дзвер след Алфата?
Много ми е любопитно, щото тия двете наистина нямат нищо общо... happy.gif
kmfb
^ Усещането е първично: иде ти да почнеш да газиш алфи, фиести, некви малки пежо и други подобни. Още не съм пробвал ОФФ... чакам да падне я дъжд я сняг и да се поразкаля, но там ще е истината! girl_witch.gif
circles
Драпа "снегорина" в 35 см неотъпкан сняг без замисляне. И един Роувър вързах и изтеглих, че не можа да качи баира и направи задръстване... laugh.gif

Понапълних със сняг разните - мигачи, халогени, джанти и всички прилежащи отверстия, абе важното е да си хеви метъл! drummer.gif

rudibass
Ето бате Гьошо с какво се сдоби преди известно време П.Т Круизър 2000 DOHC ,141 коня
johniebgood
Евала, бате Гошо, със здраве да разнасяш големите талпи!
MDFk
^^Честито, Жоре! Безаварийно да те вози, и тебе и хората с тебе и техниката! smile.gif
Какво стана с оная антична ФВ Джета, даде ли я на някой музей? smile.gif
Mayvena
Те го моя дзвер, или както му викам на галено - Ачо:

В момента е в бокса, че ми се излигави контактния ключ. Някой да препоръча ключар или сервиз и да има представа колко ще ме одрусат?

Тази есен замених моята баба Кава:

за него, ама нещо не мога да му свикна - голям ми е, и се чудя дали да не го продам, пък да си взема нещо мъничко, каквито си обичам - предната ми кола беше такава:

и беше хипер удобна, икономична (4/100 бензин извънградско, 5.5 до 7/100 градско), непретенциозна и дуракоустойчива буболечка. На нея се учих да поддържам кола, и въпреки всичките глупости не ме предаде за 4-те години, през които я търкалях.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.