Ами, в последно време нищо не карам, избягвам. Живея на 1/2 час извън Лондон и с целия трафик и проблемно/скъпо паркиране да се влиза в града с кола (в работно време) е само главоболие. Много ми е по-бързо с влак, тук така се използват - като 'градски' транспорт. Пък и в колата, като те хване задръстването, нито книга можеш да си четеш, нито компютъра да отвориш.. А във влака времето не е загубено.
Много от работата ми е извън страната, по-често пътувам до Хийтроу (летището, което ми е и по-близо от града) отколкото до централен Лондон. До летището ме 'хвърля' някой свободен член на семейството. Ако от дъжд на вятър ми потрябва да отскоча донякъде, вземам някоя кола от домочадието. (Ние сме 'голяма' къща - като население, не като постройка - 5 души и куче. Все нещо ще се намери. Ако всички коли са заети - вземам колата на кучето - шегувам се, викам си такси

)
Иначе последната кола на мое име беше до неотдавна едно S80 (Volvo). Малко скучно, но комфортно (аз съм 'голям' човек и ми трябва място) и надеждно като... Волво. В предишни животи съм карал всичко от Трабант до камион и всичко помежду това. Но за това друг път

А за 'оф топика' мога само да кажа, че 'практикувам това, което проповядвам' и 'слагам парите си дето ми е устата' (не знам български поговорки със смисъла на тези английски, в буквален превод не ми звучат нещо... )

П.с. Напомням: долу в подписа ми има една картинка - цъкнете да видите какво ще се покаже