^Честито да ти е чипчето! Ползвай го обаче като скрит коз в ръкава, че с престараване ще вземе да ти умори мотора. Чел съм интересни статии за такъв тунинг, и в общи линии навсякъде препоръчват и подмяна на части в самия мотор, за да издържат на натоварването. Зле сложен може да ти изяде до 1/3та от пробега
А на някоя форумна ще видим кой е с най-енергичен старт, че иначе аз ще съм онзи който пуска носната кърпа и въздиша по победителя.

@CyberGene - води се дефект - от ръба на таблото напред се получава отражение и очите се шашкат - а е и точно на нивото им. Влошава се видимостта накратко.
Най-точно казано е превес на дизайнера над инженера над дъската за чертане. Чувал съм, че има стъкла с понижено отражение(не знам дали ги слагат VAG), а също и някакви фолиа, но това може би са слухове, не съм чел реклами и т.н. за тях.
ОБАЧЕ има един интересен момент -
може би е до човека. Принципно и аз го имам този проблем, но нерядко сменям позицията на седалката и на облегалката(чакане между лекции в ТУ, по 3 часа дупка дявол ги взел) и в една определена позиция отражения няма никакви. Според мен зависи от ръст, както и от 2те горни неща.
При мен позицията е леко назад; за мерило....доста изпънат ляв крак (ок. 95% да речем, а съм 1,74 висок), и ъгъл на седалката около 70-75 градуса, или доста близък до перпендикулярен ъгъл - за да си виждам предницата до колкото мога. Така всичко ми е наред.
Дано и на теб и на други е полезна тази "формула", която е доста близка до тази за правилна позиция зад волана, която набиват кадърните инструктори.

едит:немския AMS твърдят че возията била минимално по-твърда от Голф 5, ергономията и качеството на изработката пословична...карането е
по-добро от на 5така....но това вероятно вече го знаеш.