Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Басисти и автомобили! :)
Българският форум за музиканти > Свободно време > Говорилня
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
vhcs
Цитат(MDFk @ Aug 15 2007, 03:44 PM) *
Че се дърпаме с тебе някоя форумна среща май, а?

браво бе модове, взехте и да се върпате вече във форма ....

а някой от вас да иска да се дръпне и с един от най-бързите басисти в страната?

само на 1ва стигам 80 surprise.gif
f1_sound
Еми аз съм навит да се дръпнеме басисте metal.gif
MDFk
^^БМВ е39, бензин, като гледам е поне 528i. Предполагам преди 2001ва? Ръчна, 240км/ч+5% отклонение? Освен ако километража ти смята точно, и е 540.
Честита да ти е, това е най-бруталната марка, и най-класическата им линия(e39 имам предвид). Имал съм честта да се присъствам в една такава за няколко часа - е нЕма такава кола! Bmw uber alles!
Много безаварийни и drive safely!

пс. от моя страна гонката се спестява, с Баварията работата вече стана сериозна... но едно возене става ли? rolleyes.gif
chobbi
Абе,аз мога да се пробвам с моето "старче",ама да не берете ядове biggrin.gif ( Saab 900 Convertible,16v, Turbo,185ps)
http://saab-club.com/gallery/details.php?image_id=5922
http://saab-club.com/gallery/details.php?image_id=5923
http://saab-club.com/gallery/details.php?image_id=5921
http://saab-club.com/gallery/details.php?image_id=5887
Mephistofel
На chobbi "старчето" е злоооо!!! smile.gif

П.П. Да си отворим една автомобилна тема в "Говорилнята" - да не разводяваме "Фукнята" ? wink.gif Ако има желаещи - направо да правя една и да прхвърля мненията?
chobbi
Цитат(Mephistofel @ Aug 20 2007, 04:27 PM) *
На chobbi "старчето" е злоооо!!! smile.gif

П.П. Да си отворим една автомобилна тема в "Говорилнята" - да не разводяваме "Фукнята" ? wink.gif Ако има желаещи - направо да правя една и да прхвърля мненията?

Ами,няма да е зле thumbs_up.gif !Тогава ще кача снимки и на другият ми "швед"Saab 9000 CS,2.3. biggrin.gif
Mephistofel
Ми поразговорихме се в басистката "Фукня" за таралясници и да не си я оакаме - оп,правя нова тема и постовете идват тук! Всеки друг е добре дошъл да се похвали/оплаче какво кара и какво му е мило на сърцето! green_angel.gif
vhcs
Цитат(chobbi @ Aug 20 2007, 06:55 PM) *
Ами,няма да е зле thumbs_up.gif !Тогава ще кача снимки и на другият ми "швед"Saab 9000 CS,2.3. biggrin.gif

моята предната беше Saab 93 2.0i купе и ако не бях го продал можеше да намина да видим кво става като се съберат трима шведи на куп ... става ли шведста тройка или не hysterical.gif hysterical.gif hysterical.gif

сега джиткам е 530i комби ама с чип тюнинг и затова пълни километража до макс. тежичка е и мисля че мефистофела с GTI голфарата ще ме къса по сфетофарите curssing.gif ... ама само до другия и то само ако свети червено tongue.gif

Другата ми няма да казвам ква е че има хора с предрасъдаци и ще ме обявите за мутра ... не че не съм ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
MDFk
^Ъъъъм.. силно се съмнявам.
Ако е 530(след 2001г. ва май) - 231 кобилици. 250 км/ч си ги прави и без чипче.
Дори и на светофара Голфа ще се препоти да те дръпне, неговото ускорение е ок. 10сек до 100, твоето е под 8.

едит: аз ако се престраша да качвам снимки на "Кухненския Уред" Gt 16v определено ще е след като маската му отпред мине пребоядисване.
CyberGene
Айде от другата темичка, надявам се и клавиристи се допускат smile.gif

Цитат(CyberGene @ Aug 20 2007, 02:09 AM) *
Голфърите, преди малко писах тема във форума на Хонда за това кое ме е накарало да си купя Хондата. Няма Дарт Вейдъри, няма народни возила, няма спорт, в който черното тигрово дъро е най-добър, има само Прелюд (в До-минор):

wub.gif wub.gif wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

Та значи любовницата е Honda Prelude 2.3i 160 коня, 1993, има системата 4WS, което значи, че задните колела също завиват, освен предните, като посоката им и ъгълът на завиване се определя от компютър, в зависимост от скоростта на колата и от бързината на завъртане на волана - при висока скорост завиват в същата посока като предните колела и цялата задница се изнася, а при бавна скорост за по-добра маневреност си е електрокарче и задните завиват противоположно на предните. Бе яка колица! СААБ-а с това турбо не знам дали ще го дръпна, ама с БМВ-то бих се пробвал, защото като слушам как правел на първа 80кмч, това значи, че скоростите ти са дълги и колата едва ли е много динамична smile.gif То и аз не съм много лек, така че колата не е за драг съвсем и имаш шансове. 0-100 по каталог ми го дават 7.8секунди. Аре казвайте кога да ходим на Булгарплод да се посдърпаме smile.gif

И не забравяйте - умната и по правилник на местата, където карат други коли! Само на Булгарплод се дърпам, иначе си карам с 50.
CyberGene
Абе там на снимките на СААБ-а има един пич с очила, дето го заглежда и много ми прилича на Румен Бояджиев от ФСБ?! Той ли е наистина?
Mephistofel
CyberGene е много прав - да се гоним,ама на безопасно място! smile.gif

Иначе не подценявайте Голфи - само 115 к.с. е,ама доста дърпа и не тежи колкото вашите "кораби" (да не се засегне някой сега,фън да има wink.gif ),а след 3000 оборота откача направо. smile.gif
jeleto
Аз съм "За" автомобилна тема.. барабанистче съм, ама ми се дърля на тема коли. smile.gif

P.S. Опа... то вече си било обособена тема.. smile.gif Сорим.. ако приемете тупанджията при автомобилите.. ай, добър ден! smile.gif
beatle
Аз пък имам колело-Драг с 18 скорости и на долу по България късам и президента(тея много засичат,пазете се hysterical.gif )и по задръстванията късам всички(колоездачите да се пазят от отварящи се врати).
MDFk
Цитат(Mephistofel @ Aug 20 2007, 10:37 PM) *
CyberGene е много прав - да се гоним,ама на безопасно място! smile.gif

Иначе не подценявайте Голфи - само 115 к.с. е,ама доста дърпа и не тежи колкото вашите "кораби" (да не се засегне някой сега,фън да има wink.gif ),а след 3000 оборота откача направо. smile.gif

Според елементарните ми сметки кой има шанс и какъв е той:
~1200кг/115 к.с.=10,434 кг/кс. Голфа.
~1700/~230кс=7,39кг/кс. Баварката.
~1250(според руснаците)/160=7,81кг/кс Хондата.
Сааба ми е тъмна Индия, но 185 турбинирани не са за подценяване. Дълбоко се съмнявам, че е над 2 тона че да е като шлеп.
~1360/136=10кг/кс. the Mothership a.k.a. Л'бимия ми Пасат. И едно младо магаре зад волана. whistle.gif

Това е според данни от Автомобили в Росии

Много зависи и от задкормилното устройство.

За сега изглежда, че с Мефистофел ще се борим със зъби и нокти за последната позиция от избраните МПС до тук green_flying.gif . И аз ще го бия(ще я спечеля), поради малкото опит основно (има няма 5 месеца, но съм ентусиаст) и по-старата кола(= повече избягали коне). thumbs_up.gif

едит: @jeleto - не пречиш бре, ритъм секция да има!

пс. байка с 18 предавки е фаворит. wink.gif punk.gif

едит 2: на chobbi старчето из нета съм ги виждал и преди и определено е добре гледано.
vhcs
Цитат
Според елементарните ми сметки кой има шанс и какъв е той:

Въртяшият момент е най-важен а не конските сили. Конските сили ти дават информация само колко може да вдигне колата - колко повече коне, толкова повече може да вдигне колата (максимална скорост).

примерно моята 530i има вътящ момент от 300 NM а 530d има от 390NM... нищо че дизела и е с 40 коня по слаб ама си ме дръпа като стой та гледай. Дизелите имат пълната мощ на конете още към 2000 оборота а при бензинките това е към 4000-4500.
Въртящият момент показва така да се каже за колко секунди какво разстояние изминава една кола. Новите дизели, примерно 3,5 литра на BMW имат въртящ момент от 500 NM ... само за сръвнение - такъв момент горе долу има Maserati битурбо 3,2 бензин. Бъдещето на бързите коли според мен е в дизеловите технлоги.

... ааааа, и мене си ме дърпат Golf III GTI ама тия с по 150 кончета ... ама то и аз не съм от тия дето карат като за последно.

Относно SAAB - култова марка, особенни тоя кабриолет си е класика - нещо като Fender Precision/JazzBass punk_guitar.gif
Golf.a ... хммм той е като Stagg (макар че не е копие на SAAB - нали него Fender го изкарах hysterical.gif )
BMW - отива вече Yamaha може и Ibanez накъде

Лада, Москвич & Co - Кремона punk_guitar.gif punk_guitar.gif punk_guitar.gif

еехехехехе това е доста весело - я всеки да си драсне мнението за сравнение макри коли - макри инстументи или ампове или там квото ви хрумне

Поздрави
Алекс
metalhammer
Цитат(vhcs @ Aug 21 2007, 10:48 AM) *
Golf.a ... хммм той е като Stagg

Тука май нещо вече почнахме да се засягаме - изключително неудачно сравнение !!! curssing.gif
Mephistofel

Хубав Stagg... green_angel.gif

W образен,12 цилиндров,6 литров битурбо двигател с 650 магарета под капака,пардон - в купето.... green_flying.gif
На Вашите екрани - Glof V GTI W12 - 650 - искам гооооооооооо!!!

Още снимки - тук.

wink.gif
MDFk
@vhcs - прав си за вътрящия момент. Само че кола с голям такъв и много тежко купе няма да може да го изпилзва ефективно. Затова реших да посмятам върху специфичното тегло. + това пак 530ката е из първите места. Ако не се лъжа коне=скорост, Nm=ускорение, еластичност.

Уточнение относно БМВ дизелите - мотора за който говориш е 3 литра. Ако си виждал 535d - цифрата заблуждава - и този е 3 литра, но е би-турбо - наредени последователно. 286коня, 580 Nm. 250 км/ч макс. Ограничени. 2 пъти победител на награда за най-добър мотор на годината(за дизели между 2 и 3 и нещо литра).

пс. VW далеч не са Стаг. Да речем...Ямаха. Добра марка, но малко хора я оценяват. wink.gif
vhcs
муахахаха VW Stagg .... знаех си че ще ми дърпате ушите .... майтап да става hysterical.gif hysterical.gif hysterical.gif hysterical.gif

дайте напишете и вие по едно сравнение - доста е смешно кво се получава

Добре де, VW e Fender а Шкода е Stagg .... така де, евтино копие :-) :-)
jFog
Убави каручки търкаляте ,поздравления

Аз съм със Астра-B.C.Raich-а бронз серията 2.0 и 82 кобили нафтова(почти антика) ма си ме кефи.
Инъче съм тотален фен на Японските автомобили.Бях на косъм от пазаруването на НИсан Примера със сто и кусур коне,но след кратко финансиво умопоблъскване сеших че съм малко малък още smile.gifНИсаните са незнам като B.C. трюнек-а от 2 000 ойро smile.gifsmile.gif

и умната зад волана!!
CyberGene
Малко повече по въпроса за мощността (конските сили) и въртящия момент (нютонметрите). Както се вижда, това са различни видове величини. Въртящият момент характеризира силата на двигателя. Ако се абстрахираме от това, че двигателят се върти, можем да приемем, че въртящият момент на двигателя характеризира силата, с която колата дърпа. Колкото по-голям въртящ момент има, толкова по-тежко ремарке може да дърпа една кола. Обаче има една особеност и тя е, че въртящият момент не е константен за един двигател, а зависи от оборотите. Затова се изполват скоростни кутии, чрез които ниският въртящ момент при ниски обороти може да се преобразува до висок въртящ момент на колелата, така че при потегляне да можете все пак да теглите ремаркето.

Мощността, измервана в конски сили, е характеристика за това колко работа може да извърши двигателят за единица време. Работата се дефинира като сила (разбирай въртящ момент) по разстояние (разбирай като комплекс от дебелината на валовете, съотношението на скоростната кутия, диаметър на гумите). И тъй като става дума за единица време, значи разбирай обороти. От там следва, че мощността в конски сили зависи комплексно от въртящия момент, оборотите, предавката, диаметрите на колелата и валовете. Принцпино е малко грешно да се говори, че една кола, която има голям въртящ момент, няма коне и обратно. Затова е важно да се говори и за въртящ момент и мощност съответно на коляновия вал и на колелата, тъй като скоростната кутия преобразува въртящия момент в скорост и обратно.

Като пример. Един и същ двигател, който има дефинирана мощност и дефиниран въртящ момент за дадени обороти, може да се използва както за спортна кола, така и за тежък самосвал. При колата, тъй като няма нужда от чак такъв въртящ момент, защото е относително лека, се набляга на високата скорост, затова скоростната кутия е разделена на повече скорости и е така изчислена, че да се постига висока скорост, за сметка на не особено висок въртящ момент на колелата. Съответно при самосвала нямаме нужда да превозваме тежките товари с 250км/ч и този същият двигател използва скоростна кутия, която дава максимален въртящ момент на колелата, за сметка на скоростта.

Още един пример. Двигателите във Формула 1 не са особено големи, направо са си малки. Само че при тях се постига голяма мощност, защото са направени да работят на много високи обороти. Болидите са леки и имат нужда от бързо развиване на скорост, а не от мощно теглене на товар.

Като заключение - за една кола е важна както мощността, така и въртящият момент като функция от оборотите, при това на колелата, а не само на коляновия вал. Аз лично бих казал, че ме интересува малко повече мощността, защото тя е комплексна характеристика за цялостното поведение на колата, докато въртящият момент е само фактор. Дизелите имат висок въртящ момент още на ниски обороти, само че това не ни грее особено, ако нямаме добра скоростна кутия, защото съответно дизелите не могат да развиват високи обороти, сравнени с бензините и там обикновено се използват скоростни кутии, които да компенсират това. Така че нещата са равнопоставени. В момента когато дизелите започнат да развиват обороти от порядъка на 8000-9000, тогава наистна може да става дума за сравнение.
MDFk
^ thumbs_up.gif Обяснено прекрасно. Само че аз мисля, че никой не е казал, това
Цитат
Принцпино е малко грешно да се говори, че една кола, която има голям въртящ момент, няма коне и обратно
А с болднатото не съм съгласен(ако не съм прав, поправете ме)
Цитат
затова скоростната кутия е разделена на повече скорости и е така изчислена, че да се постига висока скорост, за сметка на не особено висок въртящ момент на колелата. Съответно при самосвала нямаме нужда да превозваме тежките товари с 250км/ч и този същият двигател използва скоростна кутия, която дава максимален въртящ момент на колелата, за сметка на скоростта.

Мисля, че самосвали/влекачи имат много и къси предавки за целта която казваш. Нещо от порядъка на 10-12бр. при 5-6 за колите. Ако имаха по-малко предавки щяха с огромна мъка да ускоряват докато не достигнат висок вътрящ момент, но и така(съобразявайки се с челното съпротивление и това на гумите) щяха да достигат висока скорост.
Има идеално техническо обяснение, но ще си го спестя с цел да не се излагам, защото не съм сигурен в термините в него, не е с четене на дебели книги.
Пеаце. icon_pidu.gif

едит: напоследък скоростните кутии драстично напредват технически. Автоматиците особено(за сега върха е 7 степеннен автоматик, до 2 години чакаме 8). Още дизел+автоматик е много силна комбинация. А и.. все пак модерните нафтови печки имат твърде много въртящ момент за ръчна, и щат не щат ще напредват за да са продаваеми колите.
CyberGene
Да, прав си за забележката, мерси. Нещо съм се омотал май какво искам да кажа smile.gif Та така де - скоростните кутии правят много за колата, не е само двигателят. Исках да кажа, че самосвалите и колите могат да работя с един и същ двигател, като разликата я прави скоростната кутия.
chobbi
Цитат(CyberGene @ Aug 20 2007, 10:23 PM) *
Абе там на снимките на СААБ-а има един пич с очила, дето го заглежда и много ми прилича на Румен Бояджиев от ФСБ?! Той ли е наистина?

Той е,той е yes.gif .Румен е заклет Сааб фен,а малкият му син също кара 900 OG Turbo,автоматик.
http://saab-club.com/gallery/details.php?image_id=5892
http://saab-club.com/gallery/details.php?image_id=5899
jeleto
Хах, като ви гледам как си говорите кой-каква кола има ми става смешно, че изобщо се появих в темата. smile.gif Аз още нямам книжка, камо ли - кола! smile.gif Ще споделям само теоретически опит по колите, защото все още само ги ремонтирам.. smile.gif
CyberGene
Е, ти щом ремонтираш коли, значи имаш и практически опит smile.gif Кажи нещо интересно, какви коли поправяте най-много?
jeleto
Ами - в училище, по време на учебната година най-често разни Форд-ове, все пак уча в Хенри Форд.. smile.gif Иначе, лятото, докато работя в един сервиз - напълно разнообразни коли, но повечето са обикновени градски коли. Рядко идват бегачки, големи джипове или супер луксозни лимозини.. ама се случва. smile.gif

П.П. последната кола беше Форд Фиеста 1,1 за основен ремонт smile.gif
Mephistofel
Аре малко фън - кой ще познае този автомобил какъв е:

?

green_angel.gif
jeleto
Skoda 130 Rapid..?
thurston
готина тая чървената таратайка. колко ги дават?

ама май няма да ми влезе кабинета там отзаде...

*едит* да не е Голф, бе?!
vhcs
Цитат(jeleto @ Aug 22 2007, 06:51 PM) *
Skoda 130 Rapid..?

... абе кво ми ги хвалиш тия Stagg-ове hysterical.gif hysterical.gif hysterical.gif
MDFk
Добра интерпретация на Шкодилака.
А тоя Рапид 130 не беше ли с толкова коня? И е убиец на пътя поради леката предница и неподобреното окачване? rolleyes.gif

Бтв. @jeleto - 'ората колкото и да ги мразят Фордовете, аз винаги ще си тача Фиестичката. Но определено ще ви научат на ремонт май. wink.gif
f1_sound
vhcs и аз имам бмв Е36 318is + спортни валове+чип+спортен филтър конусен+шпер metal.gif
Мислих че твойто Е39 е 525i и ще те дръпна ама като каза 3.0 blink.gif нямам щанс на повече от 200 метра
иначе като твойта самоче 2.5 е разцепвам metal.gif
BMW POWER recourse.gif
MDFk
^Йес! Още един БМВ фанатик!
Само че аз Бумер си няаам. Ше гледам от страни дръпката на немските конюшня. И за да не звучи обидно ще уточня:
jeleto
Цитат(MDFk @ Aug 22 2007, 10:13 PM) *
Добра интерпретация на Шкодилака.
А тоя Рапид 130 не беше ли с толкова коня? И е убиец на пътя поради леката предница и неподобреното окачване? rolleyes.gif

Бтв. @jeleto - 'ората колкото и да ги мразят Фордовете, аз винаги ще си тача Фиестичката. Но определено ще ви научат на ремонт май. wink.gif

До колкото знам, Rapid 130 е просто 1300 кубика, а не 1200, както са обикновените. Иначе за фиестичките... и мен ме чака една светло синя като взема книжка, така че няма спор, ще трябва да се харесва.. smile.gif За ремонта си прав, редовни са всички фордове.
CyberGene
VHCS, това 530i сега като гледам по спецификации е сериозна машина smile.gif Дават ти 7.5с 0-100, а на мен ми дават 7.7, така че са доста на кантар нещата, в зависимост от това колко я натискаш, но пък казваш, че имаш чип тунинг, а аз съм сток smile.gif Но бих се пробвал. Иначе с 318i на f1_sound може би ще сме по-равностойни, там пък в зависимост от тунинга доколко е успешен. Абе викам да си направим една срещичка, кво ще кажете?
Mephistofel
Имаме участник познал точните килограми! green_angel.gif

Шкодичка е,наистина,само че с VR6 двигател.

chobbi
Баси тунинга-Трабант 200 коня!
http://auto.dir.bg/2006/12/12/news1061090.html
Да взема да сложа и аз един TRIONIC ECU със софтуер на HIRSCH, да ми вдигне кончетата поне с 50,че съм само със спортен филтър K&N biggrin.gif .
Mephistofel
^ Едно Траби с двигател от Golf VR6 2.8 metal.gif

Цитат
Абе викам да си направим една срещичка, кво ще кажете?

Искам и аз да си играя с батковците,нищо че не съм порастнал на кола! eusa_clap.gif
MDFk
Цитат(jeleto @ Aug 22 2007, 11:30 PM) *
До колкото знам, Rapid 130 е просто 1300 кубика, а не 1200, както са обикновените. Иначе за фиестичките... и мен ме чака една светло синя като взема книжка, така че няма спор, ще трябва да се харесва.. smile.gif За ремонта си прав, редовни са всички фордове.

Чел съм за Шкоде което е щяло да бъде с толкова коня но не го пускат серийно защото е било твърде нестабилно. И за точно това купе става дума.
Фиестите са кеф за каране, даже и без серво. А и са леки, лесно се въртят на ръчна дори и само с 60к.с. hysterical.gif

Ех, ако можех да прикачвам снимки директно във форума такъв трабант щях да сложа.... thumbup.gif
Infanticide
Мисля че тукашните БМВ бабити ще видят табелката 2.8Т на това Алеко при стартова отсечка surprise.gif

Mephistofel
^ Този мохер го коментирахме вече:

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=25522&hl=

metal.gif
MDFk
Цитат(Mephistofel @ Aug 23 2007, 09:21 AM) *
Искам и аз да си играя с батковците,нищо че не съм порастнал на кола! eusa_clap.gif

Някой швабин е казал - Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt - т.е. Липсващи конски сили се заместват от лудостта. punk.gif
Аз съм пас. Не смея. Донякъде все още съм обществено опасен.
vhcs
Цитат(f1_sound @ Aug 22 2007, 09:42 PM) *
vhcs и аз имам бмв Е36 318is + спортни валове+чип+спортен филтър конусен+шпер metal.gif
Мислих че твойто Е39 е 525i и ще те дръпна ама като каза 3.0 blink.gif нямам щанс на повече от 200 метра
иначе като твойта самоче 2.5 е разцепвам metal.gif
BMW POWER recourse.gif

ееее и 200 метра не са малко ... колкото да ме ядосаш curssing.gif ... то повече не ти и трябва де hysterical.gif ... де се вика до другия светофар и ако имаш късмет и е червен пак си оптреd thumbs_up.gif
Golf GTI III с добро задволанно ме върпа също доста внушаващо .... ама и той само до другия светофар. Тежичко си е комбито а и на вид с тоя багажник поражда смях и доста го подценяват. Ония ден един Opel (няква нова кошница беше) ме мина на светофара - аз спрял и точно светва зелено и той мина с около 60 покрай мен ... та на другия светофар бях пред него.

Едно приятелче имаше E36 2,8i с тюнинг на Schnitzer - окачване и газове. Това как вървеше ... не е истина направо.

Моята следващата ще е X5 3d - да събирам хлапетиите (то затова и сегашната ми е комби) и да не ми дреме за дупките.

Един път BMW, винаги BMW !!!
f1_sound
vhcs Преди Е36 ми се подвизаваше едно Е34 520 с М50 ванус бях много доволен ама нещо ме трясна съчмата и си
взех Е36 ис recourse.gif ама понякого съжелявам thumbdown.gif
Сега ми се върти нещо Е36 320 с М52 и пак да го барна metal.gif щото който е карал шестак друго не признава recourse.gif

П.С. ЕДИНСТВЕНОТО ПО ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА recourse.gif recourse.gif
Anakon
Добре, дотук ясно - Golf, BMW, Saab, Honda....Shkoda green_angel.gif

Само аз ли от тоя форум съм фен на италианките? huh.gif
Mephistofel
^ И аз съм фен на италианките,ама не и на колите им... green_angel.gif

П.П. Не става въпрос за Светата Троица,разбира се - Ферари,Ламборджини,Мазерати. wink.gif
Anakon
Е то и аз не говорех за Fiat или Lancia, сещаш се... whistle.gif
KingdomX
Ми...като стана дума за БМВ- та....аз може ли да кажа нещо?...Китарист съм, а тука става дума за басисти, но все пак БМВ-то си е класика и не мога да не спомена нещочко. Кви са тия Е36 с двигател М52 и ала бала, нали сме мятали, трябва сичко да е олдскуул hysterical.gif hysterical.gif И затова аз като ламе-китарист карам ламе-кола БМВ Е21 с М10 мотор. Готиното е 4е има голям кош за мотора, който е всъщност доста малък, купето е леко....та си мисля за ено мотор4е 2.5 турбинирано. Кофтито е че отзад няма много място(в купетои,все пак е двувратка)кофти се свири в него, ину4е като ми дотъпее в нас слизам със чалгията в колата и живот.

Infanticide ® двигатела на Алекото е май от мазерати и на това леко купенце просто ще лети, но е с предно, предполагам и за нищо не става(лично мнение, ако се наложи ще се аргументирам), но ако е със задно.... whistle.gif . Всъщност, като се замисля ще трябва да е със задно, то инъче не мой тръгне на старт ако се настъпи.

ПП не разбирам от коли, но пиша hysterical.gif hysterical.gif topicsux.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.