Jump to content
Българският форум за музиканти

Топ потребители


Най харесвано

Showing content with the highest reputation on 26.10.2018 във всички области

 1. 2 points
 2. 1 point
  ^ Пробвай на друг за да видиш дали проблемът не е в картата
 3. 1 point
  Тук ще трябва да си поиграеш. Първо изключваш всичко, от компюътра, ама всичко и оставяш само звуковата карта. Ако имаш пак шум, пробваш същото нещо в друга стая. Или носиш цялата система в къщи. Ако пак имаш шум, следващата стъпка е да разбереш дали е от компютъра или от картата - включваш картата в друг компютър. Носиш картата в работата и пробваш там. Примерно. И така докато изолираш проблема.
 4. 1 point
  А имаш ли възможност да преместиш самото RME на друг слот? Това дефинитивно е проблем със захранването - въпросът е, че не е ясно с чие - може да е от захранването на компа, RME-то, някоя друга карта
 5. 1 point
  Най-вероятно е от някое USB - изкарай един по един всеки USB кабел (без този на мишката), който ти е включен някъде в системата и отбележи кога шумът изчезва. Макар, че си писал "PC", ако случайно си с лаптоп, като проба може да опиташ и изолация на масата (третия извод) на кабела към захранването.
 6. 1 point
  Първата ми китара за възрастни хора - Gibson Standard Historic 1958 Les Paul R8 VOS 2016' Повече информация: http://www.gibson.com/Products/Electric-Guitars/2016/Custom/Standard-Historic-1958-Les-Paul-Standard.aspx
×

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.