Jump to content
Българският форум за музиканти

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/15/2018 in all areas

 1. 4 points
  Върбанов вече е минал на играчки за порастнали момчета ;-))) Гледам и други са се похвалили с качествени играчки. Най-важното е да сме здрави, че да си ги ползваме. И аз имам нова/стара/ щайга с 4 бр 6L6 буркани /за туршия/ и 2x12'' speak., та ви кам да си се похваля. .
 2. 4 points
  Едно джамбуре от концерта за десетата годишнина на групата: Ама сме забравили да пуснем другата камера...
 3. 3 points
  Честито за Valveking-a имах такъв с една 12-ка и му бях сложил Celestion V30 и лампи JJ и обаждаше идеално и на clean и на drive. И аз имам два еднакви валвстейта.Един вкъщи и един на работа Joyo-то го смених с оригинала MXR
 4. 1 point
  Gaggia Classic пристигна - 2004г 1450W, от вътре изключително запазена - всичко работи без диода на power бутона. Нямам представа в OVP клапана на колко е настроен, но работи със сигурност - забелязва се визуално как изпуска част от водата към казанчето. В комплекта нямаше цедка тип "крема диск", а само единична и двойна 58мм. Това я прави към момента неизползваема с предварително смляно кафе - изтича два-три пъти по-бързо и opv не сработва. Само с една смеска(80 % арабика) от насипните се получи сравнително добър резултат, вероятно по случайност подходящо смляна. Gaggia-та промени звука и opv се задейства. Резултата от шота - 5мин след като е направен: https://photos.app.goo.gl/MYRsbm6y5LirSWxx7 Душа задължително ще го сменя, смятат от "Комбина бар"? Чакам"Миньона" и bottomless-а до няколко дни и ще споделя още. Трябва някъде да проверя и налягането преди да пристигне мелачката.
 5. 1 point
  Моята техника повечето е втора ръка, а тя не е малко така имам шанс да пробвам и експериментирам с повече неща на разумна цена, та моя съвет е ако парите не стигат - втора употреба
 6. 1 point
  Офф топик. Разликата в инвестицията да суапнеш 2 говорителя вместо 1 и 4 ламби вместо 2 си е значителна. Но във времето може и да стане. ;-) Честит MXR! П.С. Явно valvestate-a винаги върви по 2 ;-))
 7. 1 point
  Залипсва ми, та си я купих отново. Този път без Sustainiac. :>
 8. 1 point
 9. 1 point
  Не съм влизал тук от доста време. Честито на всички за придобивките! Със здраве да си ги ползвате и много красива музика да правите с тях! Ето и нещо ново от мен, което пътува от Щатско насам - BREEDLOVE Pro Series C25/CRe-H Поздрави на всички!
 10. 1 point
  И аз отдавна не съм се разписвал тука – малко полезни дреболийки =]
 11. 1 point
  Дойде време и аз да се похваля с нещичко. Ibanez Prestige AZ 2204
 12. 1 point
  И още тази китара съм си направил. Тази е левичарска (ама май хем така, хем така е удобна...). Вариация на Суперсоник, 24".
 13. 1 point
  И още гости и приятели на сцената:
 14. 1 point
  Директно от Осака един кавър и една гост вокалистка:
 15. 1 point
  Тъя сме я правили доста пъти, ама... дорде я научим!
 16. 1 point
  Привет! Мили деца, както и порастнали и вечно млади по душа мераклии да свирите на китара, радвам се, че сте избрали този форум за ваш форум, в който да влезете, да загубите малко време, да почетете новини и споделите опит... Ааам... ГРЕШКА!!! Това е втората тема с такава тематика, която пиша в този раздел, защото така не е ОК. Вие, мили начинаещи, превърнахте този раздел в една сергия за персонални мнения относно бъдещите ви вероятни покупки. Праскате 20 линка с "китари" и искате от хората тук да решат вместо вас коя да си купите, ама така, че да се минете възможно най-малко и да звучите като някой от вашите кумири. Всеки от вас, който е ударил 3 акорда има тежко мнение на специалист, което става още по-тежко когато си купите някоя от тези велики машини за 200лв. И аз съм имал трошки вкъщи, но когато не знам, просто не знам и си ровя в това море google.com докато не получа личната си информация, която пак може да не е правилна. Целта на това ми писание е малко да се усетите, че тук е форум за музиканти, а не за продавач-консултанти. За тази цел във всеки един магазин си има персонал, който е нает да ви обърне внимание, което все още е безплатно. Тук всеки има своето мнение и това не е в помощ за вас, защото с гледане, кучето касапин да е станало! Вместо да губите и вашето и нашето време с тотално ненужни теми за този форум, моля, станете от компютъра си, отидете до най-близкия музикален магазин и си купете първата китара за начинаещ, която харесате като цвят, форма и звук, защото за тези пари тя просто няма как да е НАЙ! Малък наръчник за начинаещ, който е по-различен от този, който се опитахме да обобщим в пиннатата тема в раздела: 1. Черната китара НЕ свири по-добре от бялата! 2. Три китари от 200лв. има голяма вероятност да са еднакъв вид ненужен талашит, който в завода са решили да направят на китара! 3. С китара за 200лв. няма да можеш да звучиш като Джеймс Хетфийлд, защото целият му гиър + озвучители му правят този звук, а ако някой от вас има възможностите да го постигне в домашни условия като апаратура, просто му давам съвет да отвори студио, от което целия Балкански полуостров може да има полза... 4. Твоята китара е най-яката китара за теб, но като се съпостави с други марки и модели, нещата стават различни въпреки самозаблудата! Учете се бавно и внимателно, четете, но не между редовете. Знайте, но не бъдете прекалено убедени, че знаете! За известен период всяка следваща тема от типа "Коя китара да си купя?" ще бъде трита от мен. Ако някой ми се сърди, да се сърди на себе си и мързела си да чете и да ходи по магазини! Поздрави, Игнат
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.