Jump to content
Българският форум за музиканти

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/03/2018 in all areas

 1. 2 points
  Здравейте! Престраших се да пусна първият ми опит на тази песен (първи, защото мисля да работя още доста по нея). Записано е с рекордерче ZOOM Q4 в домашни условия и се чува тихо, за това моля слушайте по възможност на слушалки. Работя по тази песен, и нужната за нея техника, от доста време и аз лично съм доволен от сегашният етап в който се намирам. Мисля, че след още работа ще стане както трябва. Бих се радвал да чуя Вашите мнения и съвети!
 2. 1 point
  Аз да споделя за още една софийска пекарна. Coffee Furnace точно до Paradise Mall. Доста приятно място и хора - тук е налице истинския дух на семейната пекарна и специално отношение към кафето. Офиса ми е точно там и отидах след обяд - тъкмо печаха кафе. Реално от тях купих Mignon-a. След като почнах да си правя кафе вкъщи кафето в офиса ми стана гадно и може да организирам тези хора да ни зареждат като ще оставят някакъв втора ръка робот, който те поддържат и настройват - според човека резултата е отличен като за офис. Препоръчаха ми за вкъщи техен бленд Temperamento и уцелиха точно в десятката вкуса ми. Това определено е достоен съперник на Vivace. Нямам от него сега да си направя по едно и да ги сравня едно до друго, но много ми харесва! Направих едно клипче да споделя http:// Sent from my iPhone using Tapatalk
 3. 1 point
  Кратко промо видео за албума.
 4. 1 point
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.