Jump to content
Българският форум за музиканти

пролем с китарата или усилвателя


Recommended Posts

здравейте,днеска докато си свирих махнах кабела от схзкш и после като свирих пак го сложих в phones ,но след това го пъхнах в input и не се чуваше,въпроса ми е какъв е проблема откъде е той(кубето или китарата) и как може да се реши

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

And we are all supposed to guess what happened, right? I love this game! Let me guess first, let me guess first!!! :greenangel:

 

P.S. Моля, напиши коментара човешки и разбираемо, защото щом чак аз изпаднах в кретенско умиление и започнах да се лигавя, а сякаш не съм точно такъв човек, значи има грижи с обяснението ти.

 

схзкш = input

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще пробвам пак.Почвам.Днес около 14:00 почнах да свиря на електрическата китара,насвирих се в 15:00.В 17:00 пак почнах да свиря,но без да искам пъхнах кабела в "phones",включих кубето и почнах да свиря,нищо не се чуваше,изключих кубето и пъхнах кабела в"input",не се чуваше звук,а някакво пръщене.Въпроса ми е какъв е проблема и как да го реша?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...изключих кубето и пъхнах кабела в"input",не се чуваше звук,а някакво пръщене.

 

:surprise:

 

Е включи го това кубе де! И кабела да не от инпут във Фонес, а от китарата в инпут. :music336:

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дълъг, но не гаден.

Ако жакът phones е разбрицан и не е ползван скоро след изкарването на жака може да не се затворят контактите, които разрешават сигнал към крайното стъпало или говорителя и проблемът е налице.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.