Jump to content
Българският форум за музиканти

All without sales

Showing topics in Търсят се музиканти!, Ноти и учебни материали, Други инструменти, Китара, Ударни инструменти, Клавишни, Бас, Вокали, Хардуер, Софтуер, Съвети, трикове, въпроси, Какво, къде, кога ?, Авторска музика, Правила, Новини, Музикален бизнес, Теория и Композиране, Изработка и ремонт, Говорилня, Live, Семпли, Китарни, Бас, Джем, Кавъри, Видео, Духови инструменти, Текстописане, Други, Вашата продукция, Нови албуми, Хай-енд, Music Center Ikonomov, Електронна музика и DJ - средства и похвати, Factor and 7, 8, 9 - струнни китари и баритони posted in for the last 7 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Ще се учудиш колко шум има в ефира и какви невероятни неща го пораждат.
 3. Няма раздвижване, репетираме епизодично, колкото да поддържаме репертоара. Взел съм профи камерка за запис, така че по-натам ще запишем част от репетиция. Ако някой певец прояви интерес преди това, няма да го върнем.
 4. Екшънът е удобен, а и звука е добър, макар и не чак за професионален вкус. Повечето евтино боядисани китари звучат зле. За предпочитане са натурално лакираните. Екшън може лесно да се оправи. Правил съм го на много видове китари.
 5. Demiurg

  Historian - live

  Пловдив, дръж се - идем ! 23-ти юни - Младежкия хълм ! https://www.facebook.com/events/341597366681932/
 6. Yesterday
 7. Yo The Real

  Gm Jam

  Баси. Това е повече Гари Мур и от Гари Мур.
 8. Аз разпитах на 3-4 различни места - всички казват че това се превежда "четири по четири"
 9. Здравейте колеги. Търси се вокалист за хеви метъл група за град София. Допуска се ако се намери подходящата личност да е от Пловдив или региона.Ще пътува с мен за репетиция или участия. Възрастовата граница в групата е 35-46 години.Имаме достатъчен опит вариращ от 1989 та до сега с различни стилове и групи.Не търсим българският Брус Дикинсън или Роб Халфорд ......но все пак да има престава какво прави и да работи качественно и с отдаденост и хъс.Имаме достатъчно анганжименти но за сега ни спира липсата на качествен вокал и истински фронтмен.Повече инфо давам на лично или на мобилен телефон ако се поиска от кандидати.Няма да споменавам името на групата ....за да намерим истинският човек за нас .
 10. Last week
 11. Здравеите, пичаги имам един въпрос. Имам едно хитачи модел и марка hitachi trk - w550e и тои е двукасетачен обаче. Едното гнездо с автореверса е прецакано. Днес го отворих и разбрах какво точно му е прецакано. Ще ви дам линк там съм качил клипа.https://dox.abv.bg/download?id=72f984253c# - Линк за сваляне. Ето линка. Вижте за какво става на въпрос. Благодаря предварително.
 12. Тепърва мисля да направим. Исках да завърша всичко с все табелки, за да не са половинчати видео семплите, така да се каже. :)
 13. Baby Thomas

  Свързване на Zoom G5 n с UX2 Line6 ?

  Горната жица изглежда ОК. Може и китарни ако имаш някакви парчетии, примерно патч кабели за ефекти. Първият вариант на Line 6 ми е малко странен. Сигнал предназначен за мониторни колони (би трябвало да е линеен) в инструментален вход - нищо хубаво не вещае. Но пък какъв е сигнала на този изход не е много ясно, трябва да се чете из менюалите, ако пише. Мен при всяко положение ми се струва, че нищо добро няма да излезе от цялата работа. Това са си "самосиндикални" процесорчета, предвидени да се ползват по-скоро самостоятелно. Но пък не ти пречи да тестваш.
 14. Factor

  SOUNDCRAFT UI24R

 15. Да, първите дето чувам са на 216 херца, но под това в момента още просто не мога да проверя, може би са високи хармоници на нещо по-ниско. Значи поне се успокоих, че стената ми не вибрира чисто механично Супер ми е интересно да прочета за тези модални резонанси ама не знам от къде, сигурно от уикипедия ще е много обобщено. Можеш ли да ми предоставиш някакъв подходящ линк който обяснява по достъпен начин тези резонанси и акустиката въобще, обаче без сложен математически апарат? Едит - почнах да чета, доста увлекателно и сложно.
 16. Търся с кого заедно да седнем през компа и да работим по мой музикален проект. Едновременно с това ще уча CuBase. Започнах сама (жена съм, ама схватлива). Преди време търсех за Сонар, нямаше отклик. Минах на CuBase,че е по-известен. Дано сега получа съдействие! Естествено, заплащам за труда! Стига да не ми смъкнете кожата, че е тъничка. Здраве на всички - най-ценното богатство! (Здравен спец съм и инж. електроника - мога да лекувам някой на бартер - сериозно!)
 17. СЪБИТИЕ САВОВ & МИРЕЛА ВЕЛИЧКОВА 25, 30, 15, 22, 29 ЮНИ | ГАБРОВО | ПИАНО БАР БОЖЕНЦИ
 18. Здравейте, Тъси се барабанист за Death Metal банда. Моля само сериозни кандидати които имат опит в този стил. Групата е активна и нещата са сериозни!!! Разполагаме с барабани. За връзка тел. 0889 708 009
 19. Здравей, писах ти лично.
 20. ven555

  Избор на процесор

  https://www.musicstore.de/de_DE/EUR/Line-6-Firehawk-FX/art-GIT0034278-000;pgid=fOgg8gwrQIFSRpZVGW6t9CCG0000_yKr_Lst
 21. Новият работен кон. Taylor 114ce Walnut. Имаше и по-скъпи, ама 114 е най-лека :)
 22. Здравейте, някой може ли да препоръча много добър специалист за проверка и ремонт на дънна платка (main board) за KORG PA1X PRO (KIP-2057) в София. Симптоми: Клавира смесва звуковете от всички инструменти и дръм китове на случаен принцип и е неизползваем в това състояние. Преинсталирането на ОС и зареждане на оригиналните настройки не помага. Предварително благодаря за помощта.
 23. Добавям още една авторска песен.
 24. Темата може да бъде изтрита
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.